ходить гарбуз по городі...

тут можна обговорювати будь яку тему :)

Модератор: smisha

Відповісти
alysa
Повідомлень: 1435
З нами з: 22 вересня 2014, 18:40
Дякував (ла): 75 разів
Подякували: 186 разів

ходить гарбуз по городі...

Повідомлення alysa »

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Коли Канада готується до Хєлоуіна,використуючи гарбузи як творчій матеріал,гарний мультик не тільки розваже,а і нагадає що з гарбуза на Україні готували смачні страви.
саме час поговорити про гарбузи.А які впливи квебекцкої кухні використуєте ви готуючи гарбуз?
До речі,гарбуз це овоч чи фрукт? :smile:
Nadia
Повідомлень: 99
З нами з: 28 березня 2014, 21:16
Звідки: Київ

Повідомлення Nadia »

Я лише зупу варю. :smile:

Завтра хочу приготувати фаршированого гарбуза. Це, правда, не квебецька кухня, але все одно гарбузова. :smile:

Але солодощі з гарбуза не смакують.
alysa
Повідомлень: 1435
З нами з: 22 вересня 2014, 18:40
Дякував (ла): 75 разів
Подякували: 186 разів

Повідомлення alysa »

Nadia писав:Я лише зупу варю. :smile:
Що,і кашу не вариш? :smile:
Nadia писав:Завтра хочу приготувати фаршированого гарбуза. Це, правда, не квебецька кухня, але все одно гарбузова. :smile:
Круто!Чим фаршируєш?Які гарбузи віикористовуєш?
Nadia писав:Але солодощі з гарбуза не смакують.
А моїм смакує :smile: Роблю запеканку з гарбуза та яблук.Іноді пироги :smile:
Із квебекцького я осовїла тільки гарбуза-спагеті(Courge Spaghetti)
Shamrock
Повідомлень: 303
З нами з: 17 березня 2014, 19:59
Звідки: Crimea -> Vinnytsia -> Kyiv -> Montreal
Подякували: 4 рази

Повідомлення Shamrock »

Я гарбуз (butternut squash) поки що лише запікала - з медом і корицею, як на мене, вийшло трохи приторно, я таке не дуже люблю. Хоча гарбузовий пиріг з супермаркету сподобався. От все планую і ніяк не зберуся зварити гарбузовий суп.
alysa
Повідомлень: 1435
З нами з: 22 вересня 2014, 18:40
Дякував (ла): 75 разів
Подякували: 186 разів

Повідомлення alysa »

Shamrock писав:Я гарбуз (butternut squash) поки що лише запікала - з медом і корицею, як на мене, вийшло трохи приторно, я таке не дуже люблю. Хоча гарбузовий пиріг з супермаркету сподобався. От все планую і ніяк не зберуся зварити гарбузовий суп.
я знього найчастіше готую
Nadia
Повідомлень: 99
З нами з: 28 березня 2014, 21:16
Звідки: Київ

Повідомлення Nadia »

alysa писав:Що,і кашу не вариш? :smile:
Не варю.Каші не люблю. Ніякі. Може гречану, рідко.
alysa писав:Круто!Чим фаршируєш?Які гарбузи віикористовуєш?
Так, зафарширувала, вперше. Використовувала гарбуз Red curi. Фарширувала м“ясом, яловичиною для раґу, і сумішшю смаженої цибулі, моркви, грибів: шар м“яса, шар овочів. Трохи бульйону, часник, трохи якихось спецій, сіль перець. На деко, і в піч.
Вийшло смачно. М“ясо соковите. І ґарнір і основна страва в одному. Готувати просто і поле для експериментів широке. Але довго - в печі сиділо більше години.Все одно буду ще робити, бо посмакувало. Може менші гарбузи братиму.
alysa писав:А моїм смакує :smile: Роблю запеканку з гарбуза та яблук.Іноді пироги :smile:
А як, якщо не секрет :smile:
Nadia
Повідомлень: 99
З нами з: 28 березня 2014, 21:16
Звідки: Київ

Повідомлення Nadia »

Shamrock писав:все планую і ніяк не зберуся зварити гарбузовий суп.
Я також довго збиралася на перший раз :smile: До гарбуза додаю маленьку звичайну бараболю (щоб суп був густіший) і також солодку бараболю для яскравішого кольору, та імбір, щоб не був прісний
alysa
Повідомлень: 1435
З нами з: 22 вересня 2014, 18:40
Дякував (ла): 75 разів
Подякували: 186 разів

Повідомлення alysa »

Nadia писав:
alysa писав:Що,і кашу не вариш? :smile:
Не варю.Каші не люблю. Ніякі. Може гречану, рідко.
ну про каші ми окремо поговоримо.Бо то нетільки смачно,а ще й дуже користно :D
Nadia писав:
alysa писав:Що,і кашу не вариш? :smile:
alysa писав:Круто!Чим фаршируєш?Які гарбузи віикористовуєш?
Так, зафарширувала, вперше. Використовувала гарбуз Red curi. Фарширувала м“ясом, яловичиною для раґу, і сумішшю смаженої цибулі, моркви, грибів: шар м“яса, шар овочів. Трохи бульйону, часник, трохи якихось спецій, сіль перець. На деко, і в піч.
Вийшло смачно. М“ясо соковите. І ґарнір і основна страва в одному. Готувати просто і поле для експериментів широке. Але довго - в печі сиділо більше години.Все одно буду ще робити, бо посмакувало. Може менші гарбузи братиму.
Дуже цікаво.Треба спробувати :smile:
Nadia писав:
alysa писав:Що,і кашу не вариш? :smile:
alysa писав:А моїм смакує :smile: Роблю запеканку з гарбуза та яблук.Іноді пироги :smile:
А як, якщо не секрет :smile:
Взагалі піднесена назва -"пудінг із гарбуза та яблук":
200 г тертого гарбуза( чашка )
200 г тертих яблук
40 г цукра
1 ст ложка манки
2 яйца
30 г вершкового масла
трошки молока

залити молоком яблуко-цукор -гарбуз варити хвилин 5,потім додать манку і ще трохи потримати на вогні.
остудити
додаєм жовтки
збиваємо білки(можна додати трохи ваніліну) і перекладуємо,вимішуючи,до гарбузової маси.
Форму змастити маслом.Випікать хвилин 30

Але,коли ніколи,я не відварюю,а запікаю з не провареним гарбузом
Смачного!
Аватар користувача
San-Frankivsko
VIP
VIP
Повідомлень: 3063
З нами з: 16 березня 2014, 13:27
Звідки: Івано-Франківськ -> MTL
Дякував (ла): 245 разів
Подякували: 527 разів

Повідомлення San-Frankivsko »

Тю.... А я думав що то тема про Хеловін.... ))))))))
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
"РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ" - збірка від Комітету допомоги Україні (Монреаль)
alysa
Повідомлень: 1435
З нами з: 22 вересня 2014, 18:40
Дякував (ла): 75 разів
Подякували: 186 разів

Повідомлення alysa »

Nadia писав: Так, зафарширувала, вперше. Використовувала гарбуз Red curi. Фарширувала м“ясом, яловичиною для раґу, і сумішшю смаженої цибулі, моркви, грибів: шар м“яса, шар овочів. Трохи бульйону, часник, трохи якихось спецій, сіль перець. На деко, і в піч.
Вийшло смачно. М“ясо соковите. І ґарнір і основна страва в одному. Готувати просто і поле для експериментів широке. Але довго - в печі сиділо більше години.Все одно буду ще робити, бо посмакувало. Може менші гарбузи братиму.
Дуже смачно!Дякую за ідею. :drinks:
Я спробувала з courge poivée (він же acorn squash). Робила із індюшиного фаршу + смаженої цибулі, моркви, грибів,цукіні, Вимішала усе разом.
Приготувалась чекать довго.Але цей гарбуз за 30 хвилин був готовим.
І,згодна з тобою - поле для експериментів широке
Ось знайшла ще 2 рецепта.Якось спробую солодким нафарширувати :smile:

http://lady.tochka.net/ua/42297-2-samyk ... -dukhovke/
Відповісти

Повернутись до “Загальний форум”