[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Коли Канада готується до Хєлоуіна,використуючи гарбузи як творчій матеріал,гарний мультик не тільки розваже,а і нагадає що з гарбуза на Україні готували смачні страви.
саме час поговорити про гарбузи.А які впливи квебекцкої кухні використуєте ви готуючи гарбуз?
До речі,гарбуз це овоч чи фрукт?
ходить гарбуз по городі...
Модератор: smisha
Я лише зупу варю.
Завтра хочу приготувати фаршированого гарбуза. Це, правда, не квебецька кухня, але все одно гарбузова.
Але солодощі з гарбуза не смакують.
Завтра хочу приготувати фаршированого гарбуза. Це, правда, не квебецька кухня, але все одно гарбузова.
Але солодощі з гарбуза не смакують.
-
- Повідомлень: 1435
- З нами з: 22 вересня 2014, 18:40
- Дякував (ла): 75 разів
- Подякували: 186 разів
Що,і кашу не вариш?Nadia писав:Я лише зупу варю.
Круто!Чим фаршируєш?Які гарбузи віикористовуєш?Nadia писав:Завтра хочу приготувати фаршированого гарбуза. Це, правда, не квебецька кухня, але все одно гарбузова.
А моїм смакує Роблю запеканку з гарбуза та яблук.Іноді пирогиNadia писав:Але солодощі з гарбуза не смакують.
Із квебекцького я осовїла тільки гарбуза-спагеті(Courge Spaghetti)
-
- Повідомлень: 303
- З нами з: 17 березня 2014, 19:59
- Звідки: Crimea -> Vinnytsia -> Kyiv -> Montreal
- Подякували: 4 рази
Я гарбуз (butternut squash) поки що лише запікала - з медом і корицею, як на мене, вийшло трохи приторно, я таке не дуже люблю. Хоча гарбузовий пиріг з супермаркету сподобався. От все планую і ніяк не зберуся зварити гарбузовий суп.
-
- Повідомлень: 1435
- З нами з: 22 вересня 2014, 18:40
- Дякував (ла): 75 разів
- Подякували: 186 разів
я знього найчастіше готуюShamrock писав:Я гарбуз (butternut squash) поки що лише запікала - з медом і корицею, як на мене, вийшло трохи приторно, я таке не дуже люблю. Хоча гарбузовий пиріг з супермаркету сподобався. От все планую і ніяк не зберуся зварити гарбузовий суп.
Не варю.Каші не люблю. Ніякі. Може гречану, рідко.alysa писав:Що,і кашу не вариш?
Так, зафарширувала, вперше. Використовувала гарбуз Red curi. Фарширувала м“ясом, яловичиною для раґу, і сумішшю смаженої цибулі, моркви, грибів: шар м“яса, шар овочів. Трохи бульйону, часник, трохи якихось спецій, сіль перець. На деко, і в піч.alysa писав:Круто!Чим фаршируєш?Які гарбузи віикористовуєш?
Вийшло смачно. М“ясо соковите. І ґарнір і основна страва в одному. Готувати просто і поле для експериментів широке. Але довго - в печі сиділо більше години.Все одно буду ще робити, бо посмакувало. Може менші гарбузи братиму.
А як, якщо не секретalysa писав:А моїм смакує Роблю запеканку з гарбуза та яблук.Іноді пироги
Я також довго збиралася на перший раз До гарбуза додаю маленьку звичайну бараболю (щоб суп був густіший) і також солодку бараболю для яскравішого кольору, та імбір, щоб не був пріснийShamrock писав:все планую і ніяк не зберуся зварити гарбузовий суп.
-
- Повідомлень: 1435
- З нами з: 22 вересня 2014, 18:40
- Дякував (ла): 75 разів
- Подякували: 186 разів
ну про каші ми окремо поговоримо.Бо то нетільки смачно,а ще й дуже користноNadia писав:Не варю.Каші не люблю. Ніякі. Може гречану, рідко.alysa писав:Що,і кашу не вариш?
Дуже цікаво.Треба спробуватиNadia писав:alysa писав:Що,і кашу не вариш?Так, зафарширувала, вперше. Використовувала гарбуз Red curi. Фарширувала м“ясом, яловичиною для раґу, і сумішшю смаженої цибулі, моркви, грибів: шар м“яса, шар овочів. Трохи бульйону, часник, трохи якихось спецій, сіль перець. На деко, і в піч.alysa писав:Круто!Чим фаршируєш?Які гарбузи віикористовуєш?
Вийшло смачно. М“ясо соковите. І ґарнір і основна страва в одному. Готувати просто і поле для експериментів широке. Але довго - в печі сиділо більше години.Все одно буду ще робити, бо посмакувало. Може менші гарбузи братиму.
Взагалі піднесена назва -"пудінг із гарбуза та яблук":Nadia писав:alysa писав:Що,і кашу не вариш?А як, якщо не секретalysa писав:А моїм смакує Роблю запеканку з гарбуза та яблук.Іноді пироги
200 г тертого гарбуза( чашка )
200 г тертих яблук
40 г цукра
1 ст ложка манки
2 яйца
30 г вершкового масла
трошки молока
залити молоком яблуко-цукор -гарбуз варити хвилин 5,потім додать манку і ще трохи потримати на вогні.
остудити
додаєм жовтки
збиваємо білки(можна додати трохи ваніліну) і перекладуємо,вимішуючи,до гарбузової маси.
Форму змастити маслом.Випікать хвилин 30
Але,коли ніколи,я не відварюю,а запікаю з не провареним гарбузом
Смачного!
- San-Frankivsko
- VIP
- Повідомлень: 3083
- З нами з: 16 березня 2014, 13:27
- Звідки: Івано-Франківськ -> MTL
- Дякував (ла): 247 разів
- Подякували: 532 рази
Тю.... А я думав що то тема про Хеловін.... ))))))))
Українець не той, у кого батьки українці...
а той, у кого діти українці!...
"РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ" - збірка від Комітету допомоги Україні (Монреаль)
а той, у кого діти українці!...
"РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ" - збірка від Комітету допомоги Україні (Монреаль)
-
- Повідомлень: 1435
- З нами з: 22 вересня 2014, 18:40
- Дякував (ла): 75 разів
- Подякували: 186 разів
Дуже смачно!Дякую за ідею.Nadia писав: Так, зафарширувала, вперше. Використовувала гарбуз Red curi. Фарширувала м“ясом, яловичиною для раґу, і сумішшю смаженої цибулі, моркви, грибів: шар м“яса, шар овочів. Трохи бульйону, часник, трохи якихось спецій, сіль перець. На деко, і в піч.
Вийшло смачно. М“ясо соковите. І ґарнір і основна страва в одному. Готувати просто і поле для експериментів широке. Але довго - в печі сиділо більше години.Все одно буду ще робити, бо посмакувало. Може менші гарбузи братиму.
Я спробувала з courge poivée (він же acorn squash). Робила із індюшиного фаршу + смаженої цибулі, моркви, грибів,цукіні, Вимішала усе разом.
Приготувалась чекать довго.Але цей гарбуз за 30 хвилин був готовим.
І,згодна з тобою - поле для експериментів широке
Ось знайшла ще 2 рецепта.Якось спробую солодким нафарширувати
http://lady.tochka.net/ua/42297-2-samyk ... -dukhovke/