Сьогодні: 14 грудня 2018, 03:57

Часовий пояс UTC - 5 годин [ DST ]




   [ 1 повідомлення ] 
Автор Повідомлення
ПовідомленняДодано: 15 травня 2012, 17:13 

З нами з: 22 лютого 2012, 21:14
Повідомлення: 351
Істотне ускладнення програми Саскачевану з 1 травня 2012

1. Для запрошення родичів тепер обов'язково вже мати оффер, причому категорії А-Б. Раніше оффер взагалі не потрібний
2. Для тих, хто навчався в Саскачевані, треба, як і раніше пропрацювати 6 місяців, а з інших провінцій тепер вимагають 12 місяців
3. Для категорії С-Д тепер введений обов'язковий мовний мінімум (хоча начебто для тих, хто закінчив коледж, він особливого сенсу не має, але все одно треба здавати)
4. Для магістрів треба пропрацювати 6 місяців у своїй області або мати $ 10К

http://www.saskimmigrationcanada.ca/student


Догори
   
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
   [ 1 повідомлення ] 

Часовий пояс UTC - 5 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
cron
POWERED_BY
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB