It is currently 17 Dec 2017, 19:07

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 205 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Author Message
PostPosted: 29 Aug 2016, 18:28 
Offline

Joined: 26 Aug 2016, 03:53
Posts: 4
Які мінуси поїхати по робочій програмі на відміну від інженер а до прикладу, чи мед брата?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 30 Aug 2016, 15:27 
Offline

Joined: 22 Feb 2012, 21:58
Posts: 622
Трохи не зрозумів питання. Вірніше взагалі.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 14 Nov 2016, 23:42 
Offline

Joined: 14 Nov 2016, 23:28
Posts: 2
Доброго дня! Ми з чоловіком хотіли б перебратися в Канаду на постійне місце проживання (чоловік не українець). Знайомі порадили їхати по студентській візі і вже потім звідти подаватися на резиденство. Цікавить питання, якшо йти цим шляхом, треба буде навчатися там на бакалавраті (тобто 3-4 роки) чи достатньо буде якихось річних чи 2річних курсів? Наразі розглядаємо варіант Альберти, сфера Hospitality/Business Management. Плануємо оформлювати студ візу на чоловіка, в нього вже є ступінь бакалавра з цієї спеціальності.

Або можливо хтось може порадити інші шляхи?

P.S. я переглянула імміграційні програми Канади - Express Entry & Provincial Nominee. Проте здається, що легше і швидше буде оформлятися, якщо вже є досвід проживання/роботи в Канаді.

Дякую!


Top
 Profile  
 
PostPosted: 15 Nov 2016, 10:18 
Offline

Joined: 22 Feb 2012, 21:58
Posts: 622
Я точно не помятаю про навчання, не займався ним. Але з того що помятаю, то суть імміграції через навчання, що після нього дають відкриту робочу візу рівну кількості років навчання. І відповідно чим довше років працювати на робочій візі, тим більше шансів таки отримати від когось потім запрошення на роботу чи пройти по тій же експрес ентрі.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 15 Nov 2016, 10:36 
Offline

Joined: 14 Nov 2016, 23:28
Posts: 2
Vo_Vik wrote:
Я точно не помятаю про навчання, не займався ним. Але з того що помятаю, то суть імміграції через навчання, що після нього дають відкриту робочу візу рівну кількості років навчання. І відповідно чим довше років працювати на робочій візі, тим більше шансів таки отримати від когось потім запрошення на роботу чи пройти по тій же експрес ентрі.


Дякую за відповідь :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 205 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group