Сторінка 1 з 1

Айсинг або солодке мереживо.

Додано: 28 грудня 2014, 19:10
San-Frankivsko
Колись в Україні таке робили з дітками.... їм дууууже подобалось...

От плануємо на Новий Рік знов щось зваяти... :)

Нам знадобиться:
1 білок (охолоджений), 150г цукрової пудри, трошки лимонної кислоти, купа кухонних штучок (коробочки, стаканчики, баночки, зубочистки), файл або кондитерський мішок з насадкою, поліетилен або файл для розміщення узорів, малюнок того, що хочете зробити і купа терпіння

Тож, білок збиваємо недовго вилкою!, не міксером, додаємо трішки лимонної кислоти. Просіюємо пудру і поступово вмішуємо її в білок тією ж вилкою. Має вийти маса з м"якими піками, які не стоять, а злегка тягнуться за вилкою і опадають (це айсинг, або білкова глазур). Не економте пудру, 150 г треба всю вмішати. Густіше не треба робити, бо буде не зручно малювати.

Потім робите малюнки того, що плануєте малювати, малюнок кладете в файл і на стіл. Далі беремо шприц, або файл, в якому акуратно зрізаємо куток щоб вийшла маленька дірочка. Набираємо айсинг в файл і малюємо що душа забажає. Потім даємо виробу висохнути і кріпимо на торт. На масляному кремі айсинг тане, тому кріпити його ТІЛЬКИ НА БІЛКОВИЙ КРЕМ. Деталі об"ємних фігур склеювати тим же айсингом. Щоб деталі не падали підпираємо їх зубочистками, коробочками, стаканчиками і т.д. ось пару фоток готових мережив (фото взяті з інтернету):

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення